Palvelut

paja_palvelut_kuva5
paja_palvelut_kuva2
paja_palvelut_kuva1

Muutosviestintä

Avoin ja oikea-aikainen viestintä on keskeinen tekijä henkilöstön sitouttamisessa muutokseen, olipa kyseessä sitten muutto, organisaatiomuutos, yrityskauppa, YT-neuvottelut, toimipisteiden sulkeminen tai strategian muutos. Muutosviestinnän konkareina suunnittelemme ja toteutamme muutoksen viestimiseen parhaiten sopivat tavat yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Tulemme mielellämme mukaan jo suunnitteluvaiheessa, mutta pystymme hyppäämään myös liikkuvaan junaan. Muutoksen julkistus on alkuvihellys varsinaiselle muutostyölle. Siksi on tärkeää, että selkeä ja säännöllinen muutosviestintä jatkuu myös sen jälkeen ja että sen onnistumista seurataan.

Katso referenssit

Sisällöt ja julkaisut

Informaatiotulvassa kilpailu ihmisten huomiosta käy yhä tiukemmaksi ja sisällön on oltava kiinnostavaa ja mukaansatempaavaa kaikkialla missä kohderyhmänne ovat – verkkosivuilla, intrassa, somessa, printissä.

Rakennetaan yhdessä hyvä sisältösuunnitelma ja tehdään siitä totta! Olemme napakoita kirjoittajia – suomeksi ja englanniksi. Verkostossamme on myös mainioita kuvittajia, kuvaajia ja infograafikoita.

Katso referenssit

Viestintä palveluna

Jos viestintätiimistä puuttuu tekijä tai projektilta viestijä, meiltä löydät apua nopeasti. Voimme työskennellä tiimissänne koko- tai osa-aikaisesti niin kauan kuin tarvitsette. Olemme tukeneet liiketoimintayksiköitä ja projekteja ja myös vetäneet viestintää rekrytointiprosessien yli.

Tartumme hommiin riuskasti, hoidamme ne pätevästi ja sujahdamme työyhteisöön nopeasti. Parasta saamaamme palautetta ovat asiakkaidemme ihmettelyt siitä, miten konsulttimme voi tuntua aivan yrityksen omalta työntekijältä.

Katso referenssit

Mediaviestintä

Mediakenttä keskittyy, toimittajia on entistä vähemmän ja he ovat kiireisiä. Mediatyötä kannattaa siis tehdä yhä kohdennetummin. Taustamme on teknologia-alalla, joten tunnemme alan mediat, toimittajat ja bloggaajat. Autamme yrityksiä miettimään, minkä medioiden kautta ne tavoittavat kohdeyleisönsä ja miten medioita kannattaa lähestyä: juttuideoiden tarjoamisella, taustakeskusteluilla, mediatilaisuuksilla vai tiedotteilla.

Katso referenssit

Työyhteisöviestintä

Meillä on pitkä kokemus yritysten sisäisen tiedonkulun ja vuorovaikutuksen tehostamisesta, olipa kyseessä sitten strategian jalkauttaminen, yrityksen arvoista viestiminen, yritystarinan luominen tai yrityksen tuotteista, palveluista ja ihmisistä kertominen. Kuuntelemme yrityksen tilannetta ja tarpeita ja rakennamme palvelun niiden mukaisesti.

Katso referenssit

Valmennukset ja sparraukset

Räätälöimme asiakkaidemme tarpeiseen sopivat koulutuspaketit. Työkalupakkiimme kuuluvat esimerkiksi mediavalmennus, esimiesten viestintäkoulutus ja someopastus. Työpajoissamme sparraamme yrityksen tarinan koostamisessa, viestintäsuunnitelman teossa, työyhteisön viestinnän rakentamisessa sekä muutosviestinnän suunnittelussa.

Katso referenssit